• Josefin

Utmaningsdriven digital workshop 23/4

Idéutbyte för besöksnäringens sommaröppna verksamheter 23 april kl. 09.30-12.00

Driver du en sommarverksamhet inom besöksnäringen och känner osäkerhet inför kommande säsong? eller representerar du ett företag från en helt annan bransch och vill bidra med nya perspektiv? Intersective Innovation bjuder i samverkan med Visit Skellefteå härmed in till en scenariobaserad workshop faciliterad av Hello Future.


Covid-19 har inneburit att vår framtid är oviss. Nya riktlinjer och restriktioner förändras i ett rasande tempo. UD avråder från resande till samtliga länder i världen fram till början av sommaren. Vi ska inte samlas i folksamlingar och undvika närkontakt med andra människor. Att vara extra noggrann med handhygien är ett måste. Det är idag omöjligt att säga hur situationen kommer att se ut om en månad och inte heller om två. Det vi däremot har kunskap om är att sommaren står för dörren och vi människor behöver mer än någonsin platser att mötas på, även om dessa platser kan komma att se annorlunda ut.


Mål

Målet med denna workshop att hitta nya sätt för befintliga sommarverksamheter inom besöksnäringen att kunna tillmötesgå sina kunder. Vi kommer att beakta den nya målgruppen i form av "Hemestrare" och hoppas kunna hitta fler anledningar än gott fika och fina vyer för att locka fler besökare. Hur kan musik, spel, digitala lösningar och kultur vävas samman med ditt favoritfik? Kanske leder nya samarbeten och fler nyheter i utbudet till fler återkommande kunder?


Workshop

Workshopen genomförs på distans över Google Meet och Mural (digital whiteboard), inbjudan skickas ut innan genomförande. Innan vi startar kommer samtliga deltagare att få instruktioner och hjälp igång med tekniken. Då detta är en digital workshop har vi ett begränsat antal platser och ber er därför att endast anmäla en person från respektive företag/organisation.


Resultat

Resultatet av workshopen kommer att finnas tillgängligt externt, både för dig som deltagit och alla andra.
Anmälan via eventbrite: https://www.eventbrite.com/e/ideutbyte-for-besoksnaringens-sommaroppna-verksamheter-tickets-102243535166

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla