• Josefin

Sju sätt att äga världen - Föreläsning 11/12


Välkommen till en föreläsning på temat framtid, omvärld och den digitala revolutionen när Andreas Ekström, nominerad till Årets talare 2017, besöker Skellefteå och Piteå. 


Genom att prata om samhällsförändringar liksom beteendeförändringar snarare än tekniska möjligheter målar Andreas Ekström upp bilden av en framtid fylld av både stora möjligheter och potentiella hot. Vi kommer att låta oss inspireras av framtidens kultur och ekonomi samt de förändrade fenomen i samhället som kommer beröra såväl det offentliga som våra privata liv. Genom att rikta strålkastarljuset på såväl det positiva som det negativa handlar föreläsningen om hur vi ska förstå den revolution vi lever mitt i, just nu.

Föreläsning beskriver digitaliseringens sju största utmaningar och konfliktområden. Andreas Ekström visar dessutom vilka otroliga möjligheter som finns, mänskligt, socialt och affärsmässigt, för den som vill bidra till en verklig digital demokratisering i tider av faktaresistens, filterbubblor och falska nyheter.


Om föreläsaren: Andreas Ekström arbetar som journalist på Sydsvenskan och har nått en internationell publik med sina föreläsningar om digitalisering. Han blev nominerad till Årets talare – Man 2017 och vann kategorin Årets talare – genombrott 2015. Andreas föreläsning på TED har setts av en miljonpublik världen över.

Om eventet:

Föreläsningen är en inspirationsaktivitet i projektet Intersective Innovation som handlar om att ge företag metoder för innovationsdriven affärsutveckling. Att utveckla tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar.


För mer information om tider, lokal samt anmälan se nedan länkar:


Skellefteå: https://invajo.com/l/vsjup4EkKy

Piteå: https://invajo.com/l/IMIfpvKL9w

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla