• Josefin

Business Lab - Skellefteå

Uppdaterad: 21 feb 2019Under tre träffar samlas vi för att tillsammans arbeta med utveckling av tankar och idéer. Arbetet kommer att ske intimt i mindre grupper med deltagare ifrån olika branscher eftersom vi tror på de olika perspektivens möjlighet till ökad innovationshöjd.


Under träffarna turas vi om att stå i fokus och därmed få direkt feedback på företags nuläge, utmaningar och framtida möjligheter. Med hjälp av olika innovationsdrivna verktyg och metoder guidar vi i er framåt för att få ut det bästa möjliga ur varje träff.


Till grund för träffarna ligger Business Model canvas (BMC) med fokus på ditt företag. Under träffarnas gång kommer vi sedan att arbeta med modifierade BMC där vi bland annat utmanar affärsidén genom att applicera nya trender. Vi ser även till andra faktorer såsom tekniska lösningar, betalningsvilja och vilket nätverk som behövs för att införliva idéen. För att nå nästa steg diskuterar vi säljmoment och vägen fram till lansering. Du lämnar träffen med en action plan för din affärsmöjlighet och ett nytt kreativt nätverk.För vem: Små och medelstora företag i Skellefteåregionen

Datum: 15/3, 29/3 & 5/4 2019

Tid: 8.00-11.00 (Vi bjuder på frukost)

Var: Mr C, The Great Northern


Anmälan: https://www.eventbrite.com/o/intersective-innovation-16492653049Vid stort intresse kommer ett urval att ske, max 15 företag (en person per företag) kommer att erbjudas plats. Företag som varit igång minst 2 år och som har minst 5 anställda kommer att prioriteras. Träffarna är kostnadsfria, men omfattas av statsstödsregler.
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla