• Josefin

Business Lab - Piteå

Identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med andra

Att utveckla tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar. Öppen innovation innebär att öppna upp företagets utvecklingsprocess och tillsammans med extern kompetens ta sig an befintliga utmaningar.


Nu drar vi igång Business Lab som är en metod för affärsutveckling där du får hjälp av personer från andra företag och andra bransher för att utveckla din affär. Vi kommer att utgå ifrån de deltagande företagens nuläge och affärsmodell med hjälp av Business Model Canvas. Befintlig affärsmodell utmanas med nya lager och trender för att hitta nya idéer och skapa fler värdeerbjudanden. Vi ser även till andra faktorer som tekniska lösningar, betalningsvilja och vilket nätverk som behövs för att förverkliga idéerna.


Under tre tillfällen turas vi om att stå i fokus och därmed få direkt feedback på företags nuläge, utmaningar och framtida möjligheter. Arbetet kommer att ske intimt i mindre grupper med totalt max 15 företag. Det enda du behöver bidra med är din tid och din klokskap.


Låter det intressant? Ansök om att få bli ett av de 15 företag som väljs ut till Business Lab 2019 senast 15 mars. ​

Datum för träffarna: 26 mars, 9 april och 25 april kl 08.30 - 11:30. Vi avslutar med gemensam lunch.


Anmälan via länk: https://invajo.com/l/fFtuJe5kTW

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla