• Josefin

Business Lab - DigitalHantera utmaningar och identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med andra


Det är många företag som står inför stora utmaningar i dessa dagar. Förutsättningarna har förändrats snabbt och drastiskt för flera branscher och det kan vara svårt att själv hitta lösningar på alla utmaningar en som företagare står inför. Projektet Intersective Innovation försöker bidra genom metoder för öppen innovation, där vi delar vi med oss till varandra och breddar perspektiven för att finna nya lösningar.


Öppen innovation innebär att öppna upp företagets utvecklingsprocess och tillsammans med extern kompetens ta sig an befintliga utmaningar.


Nu drar vi igång ännu en omgång av Business Lab som är en metod för affärsutveckling där du får hjälp av personer från andra företag och andra bransher för att hantera utmaningar och utveckla din affär. Mer angeläget än någonsin till följd av coronakrisen. 


Arbetet kommer att ske i grupper om fyra företag. Företagen turas om att stå i fokus vid ett tillfälle var och får direkt feedback på nuläge, utmaningar och framtida möjligheter.  Det enda du behöver bidra med är din tid och din klokskap. Det är viktigt att du kan delta på alla fyra tillfällen.


På grund av rådande läge testar vi att köra träffarna digitalt via Zoom.

Datum för träffarna:

  • 28 april kl 13-15

  • 7 maj kl 10-12

  • 14 maj kl 10-12

  • 19 maj kl 10-12

Låter det intressant? Ansök om att få bli ett av de 12 företag som väljs ut till Business Lab Digital senast 19 april. Vi kommer att prioritera företag i Norr- och Västerbotten som varit igång i minst 3 år och som har anställda. Vi ser helst att personer i ledande position, som har möjlighet att direkt påverka verksamheten, deltar. Anmälan: https://invajo.com/l/qGWzD6Jxvo

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla