• Josefin

3D Printing i metall - 25/4 SkellefteåJan Frostevarg universitetslektor på Luleå Tekniska Universitet inom produktionsutveckling kommer hålla en inspirationsföreläsning om 3D-printing i metall på The Great Northern, Skellefteå.


Frostevargs föreläsning kommer täcka allt från vad det moderna ämnet 3D-printing i metall är, vilka möjligheter och prisbilder tekniken har för industrin men samtidigt vad man behöver ha i åtanke. Teknikvarianter och marknadsutveckling kommer också att tas upp. Denna typ av teknik passar sig utmärkt för exempelvis avancerade komponenter, viktreducering, produktutvecklingsprocess, prototyptillverkning eller tillverkning av tex reservdelar för produktion. Föreläsningen är i samarbete med projekten C3TS och Intersective Innovation.


Inspirations föreläsningen börjar 11.00 och pågår i ca 45 minuter + frågestund, efter det bjuder vi på lunch så kom ihåg att anmäla er och meddela oss om era allergier!

Tid:11.00-13.00

Datum: 25/4-19

Plats: The Great Northern, Pansalen


Om ni har frågor, funderingar eller allergier kontakta Isabel Degerman på isabel@skellefteasciencecity.seBoka via länken:

https://www.eventbrite.com/o/intersective-innovation-16492653049

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla