• Josefin

Öppen innovation - Lunchföreläsning Umeå 6/12

Uppdaterad: 14 nov 2018


Känner du dig trygg med hur digitalisering, automation, nya affärsmodeller och samhällsförändringar påverkar ditt företag? Eller finns det andra som har bättre koll än dig?


Att utveckla tillsammans med andra, sk öppen innovation, är en av de starkaste trenderna för att möta framtidens utmaningar. Öppen innovation innebär att öppna upp företagets utvecklingsprocess och tillsammans med extern kompetens ta sig an befintliga utmaningar. Genom att tillåta samarbeten med externa parter skapas ett vidare perspektiv som genererar nya idéer och lösningar. Det förkortar även utvecklingstiden och minskar riskerna.


Nu har ni chansen att lära er mer om öppen innovation från en av landets  främsta experter, Erik Ronne vid RISE (Research Insitutes of Sweden).


Ni erbjuds även en kostnadsfri analys av ert företags innovationsförmåga. Kontakta emina@skellefteasciencecity.se för bokning av tid mellan kl 13.00-16.00. Analysen tar ca 45 minuter.


Eventet är gratis och vi bjuder på lunch från klockan 11.00. Föreläsningen pågår ca 11.45 – 12.45 och vi håller till på The Pink i Umeå. Vid eventuella allergier eller specialkost meddela: emina@skellefteasciencecity.se


Anmälan: https://www.eventbrite.com/o/intersective-innovation-16492653049


Varmt välkommen!


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla